top of page

Kunders

recensioner

Nu är bakbenen mer stabila! Han tar sitt vanliga skutt uppför altanen, så där så att öronen fladdrar när han ska in. Det har han inte gjort på ett tag, så han har varit påverkad av det där som satt fast.

Otroligt duktiga och kunniga Anna. Som har ett öga för det hon gör. Håller alltid ett lugn och pratar med en under behandlingen så man får vara delaktig i det hon gör.

Hon gör ett fantastiskt bra jobb! Kan varmt rekommendera Anna

- Emma Johansson

Helt fantastisk behandling! Luger hade gått med en hälta i flera månader, men bara efter tre behandlingar var han helt fri från hältan och smärtorna i ryggen vid beröring nästan helt borta Anna är så bra med hundarnas signaler och kroppsspråk och gör behandlingen i den takt hunden tillåter mysigt med massage i hemmiljö, ingen onödig stress att behöva åka iväg någonstans

 

Anna räddade min hunds tå som skulle amputeras. Min hund opererades för en böld i tån, men såret vägrade läka trots flera antibiotikakurer och minituöst omhändertagande, det bildades en fistelgång i tån och infektionen kom tillbaka. Efter nästan 4 månader bestämdes det att tån skulle amputeras och tid för amputation bokades.

Jag finkammade nätet på information och det enda jag inte provat var laser. Jag var skeptisk, men vill göra allt för min hund. Jag kom i kontakt med Anna som gjorde hembesök. Redan efter första besöket såg jag skillnad, på ett sår som inte läkt på 4 månader! Efter 6 laserbesök, mindre än en månad senare trillade skorpan av! Min hund fick även laser på sin rygg med artros och värkproblematik. Även i ryggen märktes stor skillnad. Stelhet och spänningar försvann och hon blev ännu mera valpig trots sina 13år!

Anna är en så otroligt fin människa, så proffesionellt och varmt bemötande.

Jag skäms för att jag var skeptisk till laserbehandling och är så obeskrivligt tacksam för Annas behandlingar som räddat min hunds tå och gjort så hon slipper genomgå en operation.

TACK Anna. Du är fantastisk!!

Bästa servicen och lyxen att kunna få professionell hjälp på hemmaplan! Smidigt när man ska få till allt annat i vardagen. Guld värt både för mig och hunden!

Tack Anna

Berätta om din upplevelse med oss
Betygsätt din övergripande tillfredsställelse med vår produkt

Tack för att du delar med dig!

Vi strävar alltid efter att bli bättre.

bottom of page